Vind ons terug op de kinderuniversiteit!

Ben jij tussen 8 en 13 jaar? Vul dan je rugzak met de gekste hersenkronkels en kom naar de Kinderuniversiteit! 

De Kinderuniversiteit is iets helemaal anders dan de lagere of middelbare school. Je krijgt les in een echt auditorium samen met heel wat andere kinderen. Een auditorium of een aula is een klas aan de universiteit.Er kunnen wel 200, 500 of soms zelfs 1000 studenten in! Echte professoren leren je iets bij en geven misschien wel een antwoord op al jouw vragen! Daarna kun je zelf de handen uit de mouwen steken tijdens één van de vele workshops!

Kraak de kluis

Altijd al gedroomd om een held te zijn? Neem dan zeker deel aan deze spannende escape game. Er zit een bom verborgen in een kluis. Kraak de code van de kluis en ontmantel de bom vooraleer deze afgaat. Dit kan je doen door opdrachten uit te voeren die je meenemen op een tijdsreis naar scholen van vroeger, nu en de toekomst. Ontdek tijdens dit spannende spel welke nieuwste snufjes er nu al bestaan om te gebruiken in de klas.

De klas van de toekomst

Ready set go! Stap mee in de teletijdsmachine naar de klas van 2030. Tijdens deze workshop maak je niet alleen kennis met de klas van de toekomst maar leren we samen ook de nieuwste vaardigheden! Lukt het iedereen om de ‘future skills’ onder de knie te krijgen of is er iemand die in de tijd is blijven hangen?

Scroll to top