We zoeken een stakeholder manager

Binnen de onderzoeksgroep itec zijn we op zoek naar een stakeholder manager voor het onderwijsproject i-Learn. 

Binnen de onderzoeksgroep itec zijn we op zoek naar een stakeholder manager voor het onderwijsproject i-Learn. Dit project is gefinancierd door de Vlaamse overheid en tracht gepersonaliseerd digitaal leren structureler in te bedden in het Vlaamse onderwijs. itec is een onderzoeksgroep van de KU Leuven en imec. Op de campus Kortrijk van de KU Leuven verenigt itec onderzoekers van drie verschillende faculteiten (Psychologie & Pedagogische wetenschappen, Letteren en Geneeskunde) en vijf disciplines (onderwijspsychologie, statistiek, toegepaste linguïstiek, datawetenschap en informatica) om samen te werken rond onderzoeksthema’s in educatieve technologie, zoals het instructioneel design en de effectiviteit van online leeromgevingen (bv. e-learning, serious games), statistische modellering, algoritmes voor adaptief leren en natuurlijke taalverwerking.

Functie
Deze functie kadert binnen het i-Learn project. Het doel van dit project is om via een open portaal specifieke technologie voor gepersonaliseerd leren ter beschikking te stellen van onze scholen uit basis en secundair onderwijs zodat zij hun leerlingen op een gepersonaliseerde wijze leerstof kunnen aanbieden. Zo kunnen ze adequater inspelen op de eigenheid van elke leerling: sterkere leerlingen verder uitdagen en kwetsbare leerlingen gerichter ondersteunen.

Je bent verantwoordelijk voor het stakeholder management van het project i-Learn. In een project van dergelijke omvang zijn heel wat partijen betrokken, zowel bij de uitvoering als bij het verzamelen van requirements en beleidsdoelstellingen. 

Jouw taak bestaat er meer specifiek in om:

  • Je stemt proactief af met de verschillende stakeholders binnen de Vlaamse onderwijscontext, gaande van koepels en netten tot vakbonden, van scholen en leerkrachten tot aanbieders van educatieve software en nascholingsinstituten. 
  • Je neemt deel aan overlegmomenten tussen i-Learn teamleden en stakeholders waarbij je de belangen van de verschillende aanwezigen in kaart tracht brengt en tracht te aligneren.
  • Je tracht de requirements van de verschillende stakeholders in kaart te brengen.
  • Je organiseert op regelmatige basis klankbordgroepen om alle relevante partijen op 1 lijn te krijgen. 
  • Je werkt binnen een multidisciplinair team dat bestaat uit mensen van verschillende organisaties (imec, KU Leuven, RVO Society en UGent). 
  • Je ondersteunt de communicatieverantwoordelijke, met name bij sleutelmomenten in het project, en fungeert als aanspreekpunt voor de andere teamleden wat de aanpak van verschillende categorieën stakeholders betreft.

Profiel

  • Je hebt een masterdiploma met voldoende affiniteit met onderwijs, of bent gelijkwaardig door relevante ervaring.
  • Relevante eerste werkervaringen maken je kandidatuur overtuigender.
  • Je hebt voeling met educatieve technologie en interesse in de onderzoekslijnen van itec.
  • Je bent van nature een netwerker, legt uiterst makkelijk contacten en voelt intuïtief aan hoe je relaties onderhoudt en mensen engageert en enthousiasmeert.
  • Je hebt affiniteit met het organiseren van events.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als in het Engels).
  • Je bent stressbestendig, punctueel, kwaliteitsgericht en stipt.
  • Je bent dynamisch, hands-on en ondernemend ingesteld, bent gedreven en hebt zin voor initiatief.

Aanbod

  • In deze rol vertegenwoordig je mee een onderzoeksinstituut dat zich richt op het excelleren in onderzoek en positieve maatschappelijke effecten teweeg tracht te brengen.
  • Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien door te leren over het EdTech-landschap, het (internationale) netwerk waarin wij opereren (typisch de triple helix; maatschappelijke en economische spelers, de academische wereld en het onderwijs) en om bij te dragen aan het beïnvloeden van de manier waarop onderwijs en leren plaatsvindt.
  • Deze functie biedt flexibiliteit, de mogelijkheid om in een multiculturele en multidisciplinaire omgeving te werken en continu te leren.
  • Je thuiswerkplek bevindt zich op de KU Leuven campus Kulak in Kortrijk.
  • Wij bieden je een voltijdse functie in een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheden. Het betreft een functie voor de duur van 12 maand met reële kans op verlenging in barema 43 tot het einde van het i-Learn project.
  • Naast een marktconform salaris biedt de KU Leuven ook een aantal bijkomende voordelen, zoals de mogelijkheid tot flexwerken, een hospitalisatieverzekering, ecocheques, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, voordelige maaltijden, een KU Leuven-fiets,….

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij mevrouw Ine Windey, tel.: +32 56 24 64 19, mail: ine.windey@kuleuven.be of mevrouw Lien De Bie, tel.: +32 56 24 62 69, mail: lien.debie@kuleuven.be.

KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking. Hebt u vragen in verband met toegankelijkheid of ondersteuningsmogelijkheden, dan kan u ons contacteren via diversiteit.HR@kuleuven.be.

Solliciteren kan tot 31/05/2020

Scroll to top